Blog Society: in een oogopslag het leukste & beste van bloggend Nederland. Wie zijn wij?

Voor bloggers.
Blog Society verbindt de beste Nederlandse blogs en social media fanatiekelingen in een exclusieve community. 

Maar er zijn toch al zoveel blog communities?

Klopt. En daarom doet Blog Society het net even anders. Wil je een groter bereik? Een nieuwe lezersgroep? Geld verdienen met je blog? Dan moet je bij ons zijn. 

Ons platform wordt aangejaagd via verschillende kanalen binnen de TMG en biedt sneak peaks van de meeste recente blogposts van de crème de la crème in de bloggerswereld, en de bloggers die daar (wat ons betreft) spoedig bij zullen gaan horen. Bezoekers en fans worden doorgestuurd naar de blogs/ websites om de gehele artikelen te kunnen lezen.

We zijn nooit te oud om te leren, vandaar dat wij van Blog Society leden toegang bieden tot interessante workshops en events. Snel advies vragen aan een collega blogger of even babbelen? Dan kun je van ons ledenforum gebruik maken. 

Even voor de duidelijkheid: lid zijn van Blog Society is geheel gratis. Leuker nog: geïnteresseerde bloggers, website eigenaren of fora kunnen via ons geld verdienen met bloggen. 

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze FAQ of neem even Contact met ons op. We helpen je graag verder.

Voor fans van bloggers.
Toch best lastig om alle blogs in Nederland fanatiek te blijven volgen of ontdekken. Blog Society helpt je een handje. 
Bloggers gebruiken Blog Society als 'etalage' voor hun blog, zodat nieuwe blogposts direct aan je worden aangeboden op onze voorpagina. De gehele content lees je verder op het blog van je keuze. 

Neem een kijkje in de categorie van jouw interesse, of bekijk eens een random nieuwe blogpagina. 
Laat je inspireren door de bloggers op Blog Society!

Boomads
Boomads is een internationaal content marketing bedrijf. Wij koppelen gerenommeerde media bedrijven en reclame partners met onafhankelijke uitgevers en bloggers. Het Boomads platform biedt de beste tools voor bloggers om te groeien, te connecten en te leren.
 

Sluit
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.